AK2 

Akrobatian AK 2 ryhmä on lajilinjan kilpaileva ryhmä, joka harjoittelee 3x viikossa. Lisäksi on mahdollista valita akropuu- lisäharjoittelu tai AK extra.  Kilpasarjana 1-3 luokat. 

Harjoituksissa jatketaan monipuolisesti akron lajitaidon kehittämistä sekä yksilöliikkeitä mm. voltteja. Ryhmässä harjoitellaan enemmän kokoonpanoissa tehtäviä nostoja ja heittoja. Lisäksi tutustutaan akrobatian kilpakoreografioihin.  Akrobatiavoimistelu kehittää monipuolisesti fyysisiä ominaisuuksia mm. voimaa, liikkuvuutta, ketteryyttä ja tasapainoa.

AK2 osallistuu kilpailuihin säännöllisesti kokoonpanoissa. Voimistelijat osallistuvat myös vuosittain seuran kevät- ja joulunäytöksiin. Kilpavoimistelu aloitetaan matalan kynnyksen Stara- tapahtumista, josta edetään kilpasarjoihin.  2-luokassa ( tulokasluokka) tai ylemmissä luokissa kilpailevat harjoittelevat AK1 ryhmässä. Ryhmälle järjestetään säännöllisesti Voimisteluliiton merkkisuorituksia. Staraan sekä liiton luokkakilpailuihin osallistutaan erillisen ilmoituksen mukaan.

Ryhmään ei ole avointa ilmoittautumista, vaan voit hakea mukaan olemalla yhteydessä vastuuvalmentajaan sähköpostitse siriusakrobatia@gmail.com. Ryhmässä jo harjoittelevat kutsutaan ilmoittautumaan seuraavalle kaudelle. 

Ryhmän vastuuvalmentajana toimii Tiina Hannikainen.  Avustavana ohjaajana toimii Annika Laasanen.


Kumppanit

OP Suur-Savo

Tukijat

          

Yhteistyöverkosto

Etelä-Savon Liikunta ry      Suomen voimisteluliitto   Piruetti logo ovaali     Gymnastica Sport