Sirius Areena

Pitkän etsinnän jälkeen olemme löytäneet harjoitteluun sopivat tilat! Kaikki seuramme toiminta siirtyi 1.6.2020 Sirius Areenalle Raviradantielle. Käytössämme on Sport Forumin uuden takahallin (2015) keskilohko. Seuramme on varustellut tilaan kaksi harjoitusaluetta, yhteensä 450 m ². Salissa on joustava taraflex-lattia. Myös seuramme toimisto löytyy Sport Forumilta, tervetuloa käymään!

Takasalissa on rytmisen voimistelun matto (12 x 12 m), balettitangot ja puolapuuseinä. Turvalllisuus on varmistettu yläosan verkoilla välineiden heittoja ajatellen. Salin korkeus on huikeat 11 metriä, joten ilmavat heitot onnistuvat varomatta. 

Etusalissa on akrobatian joustava harjoitusalusta (6 x 12 m), valjaat heittoja ja nostoja varten, iso alastulopatja sekä kaksi air trackia. Lisäksi löytyy pienempiä patjoja ja alustoja harjoitteluun. 

Sali on jaettavissa väliverholla kahteen tilaan. Musiikki soi molemmissa lohkoissa irtokaiuttimien kautta. Tila on vuokrattu kokonaan seurallemme ja Sirius Areenan käyttö seuran ohjatun harjoittelun ulkopuolella on kielletty turvallisuussyistä. Yksittäisiä vuoroja voi varata maksua vastaan (ota yhteys voimisteluseurasirius@gmail.com). Tilassa on kameravalvonta. Ilkivallasta ilmoitamme viranomaisille. 

Ulkovaatteet ja kengät jätetään salin ulkopuolella olevaan naulokkotilaan.   


Kumppanit

OP Suur-Savo

Tukijat

    

Yhteistyöverkosto

Etelä-Savon Liikunta ry      Suomen voimisteluliitto   Piruetti logo ovaali     Gymnastica Sport