Sirius Synttärit 24.4.2021 klo 12.30-14.30

Tilat ovat käytettävissäsi vain varauksesi ajan. 

Teemoja on valittavissa kolme erilaista; sirkus, seikkailu, voimistelu ja temppuilu. Juhlimaan mahtuu max. 12 henkillöä. 

Sirkus:
Ihmetellään sirkuksen jännittävää maailmaa leikkien ja rooleihin eläytyen. Lapset pääsevät harjoittamaan sirkuksen esiintyjien erityisiä taitoja, tutustumaan hauskoihin välineisiin ja halutessaan myös laatimaan pienen esityksen.  Aikaa varataan myös synttäritarjoilujen nauttimiseen, lahjojen avaamiseen ja vapaaseen leikkiin. 

Seikkailu:
Tarina kuljettaa läpi liikunnallisen seikkailun. Seikkailu sisältää temppuradan, jossa taituroidaan hyppien, kiipeillen, ryömien ja loikkien sekä myös hieman hoksottimia vaativia ongelmanratkaisutehtäviä. Aikaa varataan myös synttäritarjoilujen nauttimiseen, lahjojen avaamiseen ja vapaaseen leikkiin. 

Voimistelu:
Tutustutaan voimistelussa tarvittaviin ominaisuuksiin ja taitoihin sekä voimisteluvälineisiin. Harjoitellaan lyhyt koreografia, joka voidaan lapsien niin halutessa kuvata. Aikaa varataan myös synttäritarjoilujen nauttimiseen, lahjojen avaamiseen ja vapaaseen liikkumiseen. 

Temppuilu:
Synttäreillä liikutaan vauhdikkaasti, hypitään ja temppuilaan. Tämä teema soveltuu erityisen hyvin pojille. Salistamme löytyy mm.kaksi air trackia alastulopatjoineen. Aikaa varataan myös synttäritarjoilujen nauttimiseen ja lahjojen avaamiseen toiveesi mukaan.

Paketti sisältää:
- valitun teeman mukaisen ohjelman
- Siriuksen ohjaajan
- liikuntatilan ja kabinetin herkutteluun
- yllätyslahja sankarillle
- loppusiivouksen

Pakettiin ei kuulu mahdolliset tarjoilut, koristelut sekä astiat. Voit tuoda itse mahdolliset tarjoilut. Halutessanne käytössänne on seuralta kertakäyttöastiat ja servetit, ilmoitathan tästä etukäteen. Tarjoiluja voi valmistella ohjelman aikana kabinetissa.

Synttäripaketin hinta on 150€ (sis. seuran jäsenyyden 6kk), Siriuksen jäsenille synttäripaketin hinta on 100€. Synttärit laskutetaan sähköpostitse (maksamaton saatava on perintäkelpoinen). Seura ei vakuuta osallistujia.

Maksuton peruutus vähintään 7 vrk ennen varausta. Tämän jälkeen peruutusmaksu 50€. 

Vastuuohjaaja Mirka Jussila.

Varaus Sirius Synttärit

Ryhmäpaikkoja jäljellä 1 kpl!
Päivä/Kuukausi/Vuosi

Huoltajan tiedot

Synttärit laskutetaan sähköpostitse. Saatava on perintäkelpoinen.
Seuran jäsen ilmoita harjoitusryhmä

Kumppanit

OP Suur-Savo

Tukijat

          

Yhteistyöverkosto

Etelä-Savon Liikunta ry      Suomen voimisteluliitto   Piruetti logo ovaali     Gymnastica Sport