AIKUISTEN 5X POP UP

Aikuisten POP UP on tarkoitettu kaikille yli 15- vuotiaille ilman yläikärajaa. Ryhmä sopii myös miehille!

Tarjolla on kolme erilaista 5 kerran Pop Up - harjoitusta. Hinta 35€/ Pop Up- jakso + seuran jäsenyys jouluun 2020 asti 10€ (osallistuessa useampaan Pop Up -jaksoon, laskutetaan jäsenyys vain kerran)

1. POP UP (9.9-7.10.2020) LIIKKUVUUS

Haluatko kehittää liikkuvuutta ja kehonhallintaa kuin voimistelija? Tällä tunnilla tehdään voimistelusta tuttuja liikkeitä. Keskitytään keskivartalon kannatteluun, kehonhallintaan ja liikkuvuuteen.

Tunnilla tehdään dynaamisia liikkuvuusharjoituksia, tasapainoa, syvävenyttelyä ja syvien lihasryhmien harjoituksia. Tämä tunti auttaa palautumaan, helpottamaan lihaskireyksiä ja löytämään sisäisen voimistelijasi.

Tarvitset mukaan vain juomapullon ja iloista mieltä. 

ilmoittaudu tästä

2. POP UP (14.10-11.11.2020) LIHASKUNTO

Haluatko vahvistaa lihaskuntoasi kuin akrobaatti. Tällä tunnilla tehdään turvallisesti ja tehokkaasti koko vartalon lihaskuntoharjoittelua omalla kehonpainolla.  

Tunti koostuu alkulämmittelystä, jonka jälkeen lihaskuntoharjoittelu missä käytetään apuna liikkeitä akrobatiasta ja loppuun voimistelusta tuttuja venyttelyliikkeitä. Lihaskuntoharjoittelun lisäksi tunnilla on sykettä nostattava cardio-osuus. Tämä tunti vahvistaa kehoasi akrobatiassa tarvittavaan lihasvoimaan.

Tarvitset mukaan juomapullon, sisäliikuntakengät ja reipasta mieltä. 

ilmoittaudu tästä

3. POP UP (18.11-16.12.2020) NISKA-HARTIA-SELKÄ

Nykypäivänä istumatyön lisääntyessä niska-hartiaseudun ongelmat ovat yleistyneet ja yhä useampi kokee hartiaseudun kipuja.  

Tämä tunti sopii ennaltaehkäisemään ja lieventämään hartiaseudun kireyksiä. Niska-hartia-selkä on lihaksia huoltava ja vahvistava tunti, missä keskitymme niskan, hartioiden ja selän hyvinvointiin. Lämmittely koostuu huoltavista ja avaavista liikkeistä. Lihaskunto-osuudella vahvistetaan ylävartalon lihaksia ja lopuksi rentoudutaan venytellen. Jollain tunneilla käytetään apuna kuminauhoja ja tennispalloja.  

Tarvitset mukaan vain juomapullon ja rentoa mieltä. 

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Vastuuvalmentajana toimii  Mira Pesonen                     

Harjoitukset Sirius Areenalla (Sport Forum)

keskiviikko 19.30 - 20.30 (etusali)


Kumppanit

OP Suur-Savo

Tukijat

          

Yhteistyöverkosto

Etelä-Savon Liikunta ry      Suomen voimisteluliitto   Piruetti logo ovaali     Gymnastica Sport