MAALISKUU

julkaistu 24.2.2020

Aikataulut
Muistathan, että kevätkauden harjoitusaikataulut ja tapahtumat löydät os. www.voimisteluseurasirius.fi/aikataulut
Valitse nuolesta oikealta kalenterista oikea ryhmä ja näet vain kyseistä ryhmää koskevat tapahtumat, kilpailut ja harjoitukset. Muistathan tarkistaa hiihtolomaviikon harjoitukset kalenterista. 


Seuran Synttärit 7.3. klo 10-13 Saimaa Stadiumilla – kaikki kilparyhmät paikalla Stadiumilla klo 9.00
Luvassa kaikkien kilparyhmien Ohjelmakatselmus eli kilpailuohjelmien esittäminen. Ilmoita vastuuvalmentajalle mahdollisimman pian, mikäli et pääse ohjelmakatselmukseen. Kaikki kilparyhmäläiset paikalle klo 9.00 (puvut ja hiukset valmiina laitettuna). K2, K3 ja jatkoakron ryhmään toivotaan vanhempi auttamaan valmentajia klo 9-12. Ilmoittaudu avuksi suoraan Minjalle. Lisäksi luvassa seuratanssin opettelua, diskoa sekä vanhempien pelisääntöjen luominen. Lasten diskoillessa rakennetaan yhdessä vanhempien pelisäännöt klo 12-13 Stadiumin 2.kerroksessa LepoSyke -neuvottelutilassa. Paikalle kutsutaan vanhemmat kaikista seuran ryhmistä. 


Rytmisen voimistelun ja akrobatiavoimistelun kauden kilpailut
Lue valmennussääntö koskien kilpailemista: http://www.voimisteluseurasirius.fi/valmennussääntö 
Kauden kilpailut, joihin lähdetään, näkyvät kalenterissa nettisivuilla. Tavoitteenamme oli saada verkkokauppa auki vuoden alusta, jota kautta kilpailut maksamalla ilmoittaudutaan kilpailuihin. Valitettavasti verkkokaupan aloituksessa on viivästytty meistä riippumattomista syistä, jonka vuoksi tätä emme saa vielä käyttöömme. Infoamme, kun verkkokauppa on toiminnassa. Verkkokaupan kautta maksetaan takautuvasti myös Lumme Cupin osallistumismaksut ja jatkossa kevään muihin kilpailuihin ilmoittaudutaan maksamalla kyseinen kilpailu verkkokaupassa. Näistä saatte lisätietoa, kun verkkokauppa on käytössä.
Kilpailukausi on kuitenkin jo käynnissä ja rytmisellä on kahdet kilpailut sekä akrolla yhdet kilpailut tulossa pian, joihin kaikkiin tarvitsemme ilmoittautumiset nyt poikkeuksellisesti sähköpostitse. Ilmoittautuminen on sitova aiheuttaen maksuvelvoitteen. Ilmoittaudu omalle valmentajalle (Veronika: siriusvalmentajat@gmail.com, Minja: siriusakrobatia@gmail.com). Näihin alla lueteltuihin kilpailuihin ilmoittautuminen päättyy sähköpostitse 4.3. klo 20.00 mennessä. Tämän jälkeen tehtyjä ilmoittautumisia ei huomioida. 

RYTMISEN KILPAILUT:
- KOTIKISAT: RV Luokkakilpailu 1: Yksilöiden luokat 1, 4, JM ja M (JM - A luokka on samalla nuorten yksilöiden EM – karsinta 1), Mikkeli 28.-29.3.2020
- RV Luokkakilpailu 2: Yksilöiden luokat 3, 6 sekä duot/triot ja Stara, Jyväskylä 4.-5.4.2020

AKROBATIAVOIMISTELUN KILPAILUT:
- Tampereen akroturnaus (1-3 luokat parit/triot/nelikot, akropuut 1-3 luokat yksilöt), Tampere 18.-19.4.2020

Kilpailujen osallistumismaksut löydät osoitteesta: kisanet.fi – valitse valikosta rytminen tai akro, valitse kilpailu ja avaa kilpailukutsu


​Kotikilpailut: Rytmisen voimistelun Luokkakilpailu 1, Yksilöiden luokat 1, 4, JM ja M (JM - A luokka on samalla nuorten yksilöiden EM – karsinta 1) Saimaa Stadiumilla 28.-29.3.
Kotikilpailujen järjestäminen on seuralle merkittävä ponnistus ja samalla hieno mahdollisuus. Ensimmäiset kevään kotikilpailut (ensimmäinen rytmisen voimistelun kansainvälinen kutsukilpailu Lumme Cup 2020) onnistuivat hienosti. Olemme saaneet paljon positiivista palautetta kilpailuista. Iso kiitos ja taputus siis kaikille teille talkoolaisille! Talkoolaisia on saatu hienosti mukaan myös toisiin kotikilpailuihimme. Vielä muutamiin toimintoihin kaivataan apuja lauantaille ja sunnuntaille. Tehtävät eivät vaadi erityisosaamista. Talkoolistaan linkki löytyy nettisivujemme kalenterista jokaisen ryhmän kohdalta. Talkooilmoittautuminen suoraan Minjalle WhatsApilla. Kilpailuista tulee lisäinfoa maaliskuun aikana. Laitattehan kilpailut jo kalenteriin ja tulette koko perheen voimin seuraamaan ja kannustamaan.
Aikataulu ja lisätietoa: https://kisanet.fi/#/event/details/403/summary 


Kevätnäytös Aladdin 1.6.2020 klo 18.00 alkaen Mikaelissa
Ilmoitathan ajoissa valmentajallesi, mikäli ette osallistu näytökseen. Valmentajat eivät perustele näytösrooleja. Jokainen rooli on näytöksessä yhtä tärkeä ja arvokas. Lisätietoja näytöksestä (mm. aikatauluista) saatte lähempänä näytöstä. Kilparyhmien on hyvä varautua olemaan tarvittaessa jo klo 14.00 paikalla. Kaikki vanhemmat, sukulaiset, ystävät ja kummin kaimat ovat tervetulleita katsomoon, muistathan siis vinkata ja jakaa näytöksen tapahtumaa Facebookissa, jotta katsomot saadaan täyteen☺️ Kysymykset näytöksen vaatetusten, hiusten tai aikataulujen osalta suoraan Minjalle.
Liput ostat osoitteesta:
https://www.ticketmaster.fi
Jaa tapahtuma:
https://www.facebook.com/events/813782695713237/

Kilparyhmäläisten roolit:

Aladdin Rytminen — Noora (kysy pukua Minjalta, hiukset ranskalaisella letillä)
Jasmin Rytminen — Kerttu (kysy pukua Minjalta, hiukset osittain kiinni)
Rajah (tiikeri) Rytminen — Unna (kysy pukua Minjalta, hiukset usealla ranskalaisella letillä)
Jafar rytminen — Saga (kysy pukua Minjalta)
Jago (papukaija) rytminen — Emili (kisapuku + eri värisiä sulkia kuminauhalla käsiin, ranteisiin, nilkkoihin, hiuksiin ja vyötärölle, hiukset ponnarilla/nutturalla ylhäällä – kysy tarkemmat ohjeet Minjalta)
Abu (apina) Rytminen — Minea (kysy pukua Minjalta, hiukset puoleen väliin päätä ranskalaiselle letille, loput hiukset auki ja tupeerattuna pöyhkeäksi)
Sulttaani akro —Miisa (kysy pukua Minjalta, hiukset ranskalaisella letillä)
Sulttaanin palvelija — Kerttu (vaaleat shortsit ja paita, paljon kimalletta paidassa, hiukset ranskalaisella letillä– kysy tarkemmat ohjeet Minjalta)
Sulttaanin kruunun jalokivet akro— Anni ja Nea (kisapuvut, hiukset nutturalla takana, hiuksiin glitteriä)
Henki Akro — Venla (kysy pukua Minjalta, hiukset isolla ranskalaisella letillä keskellä päätä – kysy tarkemmat ohjeet Minjalta) * mukana Minirytmisten ohjelmassa
Taikamatto Akro — Saara (värikäs tai punertava voimistelupuku, jossa kimalletta, Hiukset nutturalla takana – kysy Minjalta tarkemmat ohjeet) * mukana Minirytmisten ohjelmassa
Taikalamppu Akro — Noora (kultainen voimistelupuku, hiukset nutturalla ylhäällä isolla kultaisella donitsilla) * mukana Minirytmisten ohjelmassa
 Kuu —Pihla  (kisapuku tai muu voimistelupuku, jossa kimalletta/strasseja, hiukset nutturalla isolla kultaisella donitsilla )
Tähdenlento — Iiris (kisapuku tai muu voimistelupuku, jossa kimalletta/strasseja, hiukset nutturalla isolla donitsilla)
Auringon nousu — Laura (kisapuku tai muu voimistelupuku, jossa kimalletta/strasseja, hiukset nutturalla isolla donitsilla)
Auringon lasku — Iines (kisapuku tai muu voimistelupuku, jossa kimalletta/strasseja, hiukset nutturalla isolla donitsilla)
Rohkeus — Lieko, Annika, Viljam, Helmi (kisapuku, hiukset tytöillä nutturalla takana)
Rakkaus ja Vartijat — Elli ja Emmi (rakkaus: kisapuku, vartijat: mustat shortsit, musta toppi, punaiset nauhat vyönä ja ranteissa. Hiukset yhdellä tai kahdella ranskalaisella letillä)

K1 Itämaiset neidot (kisapuku + huivi vyötärölle, väri vapaa. Kisakampaus.)
Ryhmä 1: Bea, Iiris, Sara, Pihla
Ryhmä 2: Aleasha, Peppi, Selma, Vilma

K2 Tähdet ja taikuus. 
Ryhmä 1 Tähdet: Sohvi, Aini, Iines, Kiira, Laura, Sofia (Musta toppi, merenneitolegginsit seuralta, Kisakampaus.) Ryhmä 2 Taikuus: Amanda, Anniina, Ida, Hilla, Sara, Petra, Liina (kisapuku, ranteisiin koristeet seuralta, Kisakampaus.)

K3 Rubiinit ja Timantit (kisapuvut)

Jatkoakro Arabian tuuli ja ihmeiden onkalo) mustat shortsit, musta lyhythihainen T-paita, joihin on laitettu ympäriinsä hopeisia strasseja/paljetteja, hiukset nutturalla takana tytöillä)
* Ryhmä 1: Lieko, Annika, Viljam, Nina
* Ryhmä 2: Tua, Elsa, Elli
* Ryhmä 3: Helmi, Jenniina, Eriika, Moona, Seela
* eli näytöksen yhteisesityksen kokoonpanot
 

Aurinkoista kevään jatkoa ☀️

Minja / toiminnanjohtaja, akron ja lasten harrasteryhmien vastuuvalmentaja
 

***

TAMMIKUU
 

Kaikki seuran voimistelijat:

Syyskausi on nyt päätöksessä ja koko seura lomailee 23.12.2019-6.1.2020 välisenä aikana. Valmentajat tavoitat 7.1. kauden alkaessa. 

Aikataulut
Kevätkauden harjoitusaikataulut on päivitetty nettisivuille os. www.voimisteluseurasirius.fi/aikataulut Kauden tapahtumien aikataulut päivitetään linkin taakse ennen kauden alkua.
Näet kauden tärkeimmät tapahtumat myös sivulta: www.voimisteluseurasirius.fi/kisatleiritmerkit (päivitetään tammikuun aikana).

Ilmoittautuminen kaudelle
Syyskaudella seurassa voimistelevien ilmoittautuminen keväälle on päättynyt. Uusille voimistelijoille ilmoittautuminen on auki 31.1.2020 asti. Muutamissa ryhmissä on vielä paikkoja vapaina, vinkkaattehan siis tästä tutuille ja kavereille.

Kotikilpailut ja talkoolaiset
Järjestämme uuden kansainvälisen rytmisen voimistelun kutsukilpailun Lumme Cupin Saimaa Stadiumilla 1.-2.2.2020. Kilpailun pääsponsorina toimii Lumme Energia. Järjestämme myös rytmisen voimistelun luokkakilpailut 28.-29.3.2020 Saimaa Stadiumilla. Talkoolaisia kaivataan vielä muutamiin toimintoihin kumpaankin kilpailuun. He saavat opastuksen toimintoihin joko ennen kilpailuja tai talkoovuoroon tullessaan riippuen tehtävästä. Talkoiden vapaissa toiminnoissa ei vaadita erityisosaamista vaan avoimen mielen ja hyvän kisatunnelman.
Talkoisiin voit osallistua joko suoraan laittamalla viestiä Minjalle sähköpostitse/WhatsApilla tai täyttämättä tiedot suoraan osoitteessa: 
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1PMRJgM1LH-wRlbIg1D1zH9eZwOBQa39N6o8zzaH-Nmc/edit?usp=sharing

Kilparyhmät K3, K2, K1, Jatko- ja kilpa-akro:

Soolo-tunnit
Soolotunnit on avattu 7.1.-31.1. Lisää Soolo -tunteja avataan kauden alkaessa. Muistathan hyödyntää soolo -tunteja oman harjoittelun tukena esimerkiksi ohjelmien harjoitteluun, liikkuvuuden lisäämiseen tai kotiharjoittelun ohjaamiseen. Soolot varataan Doodle -järjestelmän kautta ja laskutetaan sähköpostitse.
Rytminen voimistelu: https://doodle.com/poll/piqssgtb5eykxt2r
Akrobatiavoimistelu: https://doodle.com/poll/2xe2rbff28cgupvz

Leiritys 11.1. - K1, K2, Jatkoakro ja Kilpa-akro, Saimaa Stadiumi 
Ilmoittautuminen sulkeutuu 3.1.2020 klo 15.00.
Ilmoittautuminen ja lisätiedot leireistä:
K2, K1 SULJETTU
Kilpa- ja Jatkoakro SULJETTU

Akrobatian kilparyhmät Jatko- ja kilpa-akrobatia:

Tavoitekeskustelut
Varaa aika tavoitekeskusteluun 12.1. klo 9.00-17.30 oheisen linkin kautta. Tavoitekeskustelu on vapaaehtoinen ja pidetään yhdessä voimistelijan, vanhemman ja vastuuvalmentajan kanssa. Täydennä ja palauta Tavoitekeskustelulomake Minjalle etukäteen sähköpostitse tai tulostettuna harjoituksiin viimeistään perjantaina 10.1.2020.
Varaa aika tavoitekeskustelulle: SULJETTU
Tavoitekeskustelulomake: SULJETTU


Rauhallista ja liikunnallista joulun aikaa ja uutta vuotta!

Minja / toiminnanjohtaja, akron ja lasten harrasteryhmien vastuuvalmentaja


Kumppanit

OP Suur-Savo

Tukijat

    

Yhteistyöverkosto

Etelä-Savon Liikunta ry      Suomen voimisteluliitto   Piruetti logo ovaali     Gymnastica Sport