MAALISKUU

Julkaistu 24.2.


Aikataulut
Muistathan, että kevätkauden harjoitusaikataulut ja tapahtumat löydät os. www.voimisteluseurasirius.fi/aikataulut 
Valitse nuolesta oikealta kalenterista oikea ryhmä ja näet vain kyseistä ryhmää koskevat tapahtumat, kilpailut ja harjoitukset. Harrasteryhmillä harjoitukset pidetään hiihtolomaviikolla normaalisti.


Seuran Synttärit 7.3. klo 10-13. Saimaa Stadiumilla
Luvassa kaikkien kilparyhmien Ohjelmakatselmus eli kilpailuohjelmien esittäminen. Lisäksi seuratanssin opettelu, disko sekä vanhempien pelisäännöt. Lasten diskoillessa rakennetaan yhdessä vanhempien pelisäännöt klo 12-13 Stadiumin 2.kerroksessa LepoSyke -neuvottelutilassa. Paikalle kutsutaan vanhemmat kaikista seuran ryhmistä. 

Kotikilpailut: Rytmisen voimistelun Luokkakilpailu 1, Yksilöiden luokat 1, 4, JM ja M (JM - A luokka on samalla nuorten yksilöiden EM – karsinta 1) Saimaa Stadiumilla 28.-29.3.
Kotikilpailujen järjestäminen on seuralle merkittävä ponnistus ja samalla hieno mahdollisuus. Ensimmäiset kevään kotikilpailut (ensimmäinen rytmisen voimistelun kansainvälinen kutsukilpailu Lumme Cup 2020) onnistuivat hienosti. Olemme saaneet paljon positiivista palautetta kilpailuista. Iso kiitos ja taputus siis kaikille teille talkoolaisille! Talkoolaisia on saatu hienosti mukaan myös toisiin kotikilpailuihimme. Vielä muutamiin toimintoihin kaivataan apuja lauantaille ja sunnuntaille. Tehtävät eivät vaadi erityisosaamista. Talkoolistaan linkki löytyy nettisivujemme kalenterista jokaisen ryhmän kohdalta. Talkooilmoittautuminen suoraan Minjalle WhatsApilla.
Kilpailuista tulee lisäinfoa maaliskuun aikana. Laitattehan kilpailut jo kalenteriin ja tulette koko perheen voimin seuraamaan ja kannustamaan.
Aikataulu ja lisätietoa: https://kisanet.fi/#/event/details/403/summary 

Kevätnäytös Aladdin 1.6.2020 klo 18.00 alkaen Mikaelissa
Perinteisessä kevätnäytöksessä jokainen harrasteryhmä esittää yhden ohjelmanumeron harjoitusryhmänsä kanssa. Valmentaja on suunnitellut ja ohjannut ohjelman voimistelijoille kevään aikana. Ilmoitathan siis ajoissa valmentajallesi, mikäli ette osallistu näytökseen. Vaatetus hankitaan näytökseen itse.

Harrasteryhmien roolit näytöksessä:
- Akrobatiavoimistelun ryhmä: Arabian yö
Vaatetus ja hiukset: mustat shortsit, musta toppi tai lyhythihainen paita, hiukset kiinni haluamallaan tavalla 
- Voimistelukoulu 8-12-vuotiaat: Agraban väki
Vaatetus ja hiukset: mustat tai harmaat pitkälahkeiset housut tai shortsit, värikäs tai monivärinen lyhythihainen paita tai toppi, hiukset kiinni haluamallaan tavalla
- Voimistelukoulu 5-7-vuotiaat: Agraban kauneimmat kukat
Vaatetus ja hiukset: värikäs vapaavalintainen vaatetus, halutessaan värikäs (enintään polvimittainen) tyllihame, hiukset kiinni haluamallaan tavalla
- Minirytmiset: Pikkuhenget
Vaatetus ja hiukset: mustat housut, sininen paita, hiukset kiinni haluamallaan tavalla

Voimistelijat tuodaan näytöstä ennen kenraaliharjoitukseen ja haetaan näytöksen jälkeen. Kenraalinäytöksen ja näytöksen ajan myös pienimmät voimistelijat ovat ryhmäemojen ja valmentajien vastuulla. Ryhmäemoina toimivat ryhmistä kerätyt vanhemmat. Mikäli haluat ryhmäemoksi näytökseen aitiopaikalle, laitathan suoraan Minjalle viestin. Lisätietoja näytöksestä (mm. aikatauluista ja ryhmäemojen toiminnasta) saatte lähempänä näytöstä. Kaikki vanhemmat, sukulaiset, ystävät ja kummin kaimat ovat tervetulleita katsomoon, muistathan siis vinkata ja jakaa näytöksen tapahtumaa Facebookissa, jotta katsomot saadaan täyteen ☺️ 
Kysymykset näytöksen osalta suoraan Minjalle.

Liput ostat osoitteesta:
https://www.ticketmaster.fi/event/voimistelunaytos-aladdin-lippuja/273533​
Jaa tapahtuma:
https://www.facebook.com/events/813782695713237/

Aurinkoista kevään jatkoa ☀️

Minja / toiminnanjohtaja, akron ja lasten harrasteryhmien vastuuvalmentaja

 

***

TAMMIKUU
 

Syyskausi on nyt päätöksessä ja koko seura lomailee 23.12.2019-6.1.2020 välisenä aikana. Valmentajat tavoitat 7.1. kauden alkaessa. 

Aikataulut
Kevätkauden harjoitusaikataulut on päivitetty nettisivuille os. www.voimisteluseurasirius.fi/aikataulut Kauden tapahtumien aikataulut päivitetään linkin taakse ennen kauden alkua.
Näet kauden tärkeimmät tapahtumat myös sivulta: www.voimisteluseurasirius.fi/kisatleiritmerkit (päivitetään tammikuun aikana).

Ilmoittautuminen kaudelle
Syyskaudella seurassa voimistelevien ilmoittautuminen keväälle on päättynyt. Uusille voimistelijoille ilmoittautuminen on auki 31.1.2020 asti. Muutamissa ryhmissä on vielä paikkoja vapaina, vinkkaattehan siis tästä tutuille ja kavereille.

Kotikilpailut ja talkoolaiset
Järjestämme uuden kansainvälisen rytmisen voimistelun kutsukilpailun Lumme Cupin Saimaa Stadiumilla 1.-2.2.2020. Kilpailun pääsponsorina toimii Lumme Energia. Järjestämme myös rytmisen voimistelun luokkakilpailut 28.-29.3.2020 Saimaa Stadiumilla. Talkoolaisia kaivataan vielä muutamiin toimintoihin kumpaankin kilpailuun. He saavat opastuksen toimintoihin joko ennen kilpailuja tai talkoovuoroon tullessaan riippuen tehtävästä. Talkoiden vapaissa toiminnoissa ei vaadita erityisosaamista vaan avoimen mielen ja hyvän kisatunnelman.
Talkoisiin voit osallistua joko suoraan laittamalla viestiä Minjalle sähköpostitse/WhatsApilla tai täyttämättä tiedot suoraan osoitteessa: 
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1PMRJgM1LH-wRlbIg1D1zH9eZwOBQa39N6o8zzaH-Nmc/edit?usp=sharing
 


Rauhallista ja liikunnallista joulun aikaa ja uutta vuotta!

Minja / toiminnanjohtaja, akron ja lasten harrasteryhmien vastuuvalmentaja


Kumppanit

OP Suur-Savo

Tukijat

    

Yhteistyöverkosto

Etelä-Savon Liikunta ry      Suomen voimisteluliitto   Piruetti logo ovaali     Gymnastica Sport