TAMMIKUUN KUUKAUSIKIRJE
 

Kaikki seuran voimistelijat:

Syyskausi on nyt päätöksessä ja koko seura lomailee 23.12.2019-6.1.2020 välisenä aikana. Valmentajat tavoitat 7.1. kauden alkaessa. 

Aikataulut
Kevätkauden harjoitusaikataulut on päivitetty nettisivuille os. www.voimisteluseurasirius.fi/aikataulut Kauden tapahtumien aikataulut päivitetään linkin taakse ennen kauden alkua.
Näet kauden tärkeimmät tapahtumat myös sivulta: www.voimisteluseurasirius.fi/kisatleiritmerkit (päivitetään tammikuun aikana).

Ilmoittautuminen kaudelle
Syyskaudella seurassa voimistelevien ilmoittautuminen keväälle on päättynyt. Uusille voimistelijoille ilmoittautuminen on auki (www.voimisteluseurasirius.fi/ilmokevat2020) 31.1.2020 asti. Muutamissa ryhmissä on vielä paikkoja vapaina, vinkkaattehan siis tästä tutuille ja kavereille.

Kotikilpailut ja talkoolaiset
Järjestämme uuden kansainvälisen rytmisen voimistelun kutsukilpailun Lumme Cupin Saimaa Stadiumilla 1.-2.2.2020. Kilpailun pääsponsorina toimii Lumme Energia. Järjestämme myös rytmisen voimistelun luokkakilpailut 28.-29.3.2020 Saimaa Stadiumilla. Talkoolaisia kaivataan vielä muutamiin toimintoihin kumpaankin kilpailuun. He saavat opastuksen toimintoihin joko ennen kilpailuja tai talkoovuoroon tullessaan riippuen tehtävästä. Talkoiden vapaissa toiminnoissa ei vaadita erityisosaamista vaan avoimen mielen ja hyvän kisatunnelman.
Talkoisiin voit osallistua joko suoraan laittamalla viestiä Minjalle sähköpostitse/WhatsApilla tai täyttämättä tiedot suoraan osoitteessa: 
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1PMRJgM1LH-wRlbIg1D1zH9eZwOBQa39N6o8zzaH-Nmc/edit?usp=sharing

Kilparyhmät K3, K2, K1, Jatko- ja kilpa-akro:

Soolo-tunnit
Soolotunnit on avattu 7.1.-31.1. Lisää Soolo -tunteja avataan kauden alkaessa. Muistathan hyödyntää soolo -tunteja oman harjoittelun tukena esimerkiksi ohjelmien harjoitteluun, liikkuvuuden lisäämiseen tai kotiharjoittelun ohjaamiseen. Soolot varataan Doodle -järjestelmän kautta ja laskutetaan sähköpostitse.
Rytminen voimistelu: https://doodle.com/poll/piqssgtb5eykxt2r
Akrobatiavoimistelu: https://doodle.com/poll/2xe2rbff28cgupvz

Leiritys 11.1. - K1, K2, Jatkoakro ja Kilpa-akro, Saimaa Stadiumi 
Ilmoittautuminen sulkeutuu 3.1.2020 klo 15.00.
Ilmoittautuminen ja lisätiedot leireistä:
K2, K1 http://www.voimisteluseurasirius.fi/rytminenleiri1_2020
Kilpa- ja Jatkoakro www.voimisteluseurasirius.fi/akronleiri1_2020

Akrobatian kilparyhmät Jatko- ja kilpa-akrobatia:

Tavoitekeskustelut
Varaa aika tavoitekeskusteluun 12.1. klo 9.00-17.30 oheisen linkin kautta. Tavoitekeskustelu on vapaaehtoinen ja pidetään yhdessä voimistelijan, vanhemman ja vastuuvalmentajan kanssa. Täydennä ja palauta Tavoitekeskustelulomake Minjalle etukäteen sähköpostitse tai tulostettuna harjoituksiin viimeistään perjantaina 10.1.2020.
Varaa aika tavoitekeskustelulle: https://doodle.com/poll/b6pyg769pk3vemy8
Tavoitekeskustelulomake: Tavoitekeskustelulomake akrobatian kilparyhmät, 2019-2020 (täytettävä Exel -taulukko, PDF tiedosto kuukausikirjeen alapuolella)


Rauhallista ja liikunnallista joulun aikaa ja uutta vuotta!

Minja / toiminnanjohtaja, akron ja lasten harrasteryhmien vastuuvalmentaja


Kumppanit

OP Suur-Savo

Tukijat

    

Yhteistyöverkosto

Etelä-Savon Liikunta ry      Suomen voimisteluliitto   Piruetti logo ovaali     Gymnastica Sport