27.10.2020

Hei Siriuksen perheet!

Seuramme järjestää perinteisesti kahdesti vuodessa voimistelunäytöksen Mikaelissa. Kaikki ryhmämme pääsevät esiintymään näytöksessä, paitsi omasta toiveestaan aikuisten ryhtmisen voimistelun ryhmä. Viime keväinen Aladdin peruuntui koronapandemian vuoksi, mutta nyt valmistelemme sitä uudelleen. Tarinaa ja roolijakoa on jonkin verran uudistettu kevään jälkeen, huomioiden myös uudet ryhmät. Musiikit ovat nyt kasassa ja valmentajat käynnistävät ohjelmien harjoittelua ryhmissä. Saat omalta valmentajalta viestiä koskien ryhmäsi rooleja, näytösasua ja kenraaliharjoitusta. Ihan mahtavaa, että pääsemme taas esiintymään!

Näytös on 14.12.2020 klo 18 Mikaelissa. Myös kenraaliharjoitukset vietetään samana päivänä erillisen aikataulun mukaan (klo 13-17.45 aikavälillä eri ryhmillä).

Näytös järjestetään tällä kertaa huomioiden vallitseva epidemiatilanne, joten myynnissä on vain puolet Mikaelin paikoista (330 lippua). Yleensä näytöksissämme on ollut noin 500-600 katsojaa. Rajoitetun määrän vuoksi lippujen hintoja on jouduttu hiukan nostamaan kulujen kattamiseksi. Mikaelin lipunmyynti tapahtuu Ticketmasterin kautta ja löydät sen www.mikaeli.fi sivuilta. Paikkalippuja ei Mikaelin käytännön mukaan ole, vaan paikat täytetään poikkeustilanteessa alhaalta ylös. Seurueet voivat istua vierekkäin, muutoin katsojien väliin jätetään tyhjä paikka. Hankithan perheellesi liput ajoissa! Ala-aulassa palvelee narikka ja yläaulassa ruusumyynti sekä beauty shop. Näiden tuotto tulee suoraan seuralle.

Voimistelijoita varten olemme käyneet Mikaelissa sopimassa turvallisen näytöksen toteuttamisesta. Lisäämme pukuhuonekapasiteettia ja rajoitamme taustatiloissa liikkumista. Ryhmät ovat omissa tiloissaan aikuisten valvonnassa ja siirtyvät sieltä lavalle ja takaisin. Maskeeraukseen mennään ryhmä kerrallaan. Myös käsidesit ovat käytössä seuran puolesta. Taustatiloihin emme tällä kertaa päästä huoltajia, vaan ryhmäemot ja valmentajat huolehtivat lapsista.

Tarvitsemme tuttuun tapaan talkooapua näytöksen toteuttamiseksi seuraaviin toimintoihin:

  • ruusumyynti /beauty shop
  • narikka
  • saliohjaus (katsojien paikat)
  • roudaus ma aamupäivällä ja illalla näytöksen jälkeen (Kuljetusliike Krivetzin avuksi)
  • maskeeraus
  • ryhmäemot taustatiloihin (joka ryhmästä)

Ilmoittaudu mukaan näytöstalkoisiin Emmi Silkalalle WhatsApp viestillä 30.11. mennessä, puh. 041-4367367. Toteutetaan yhdessä turvallinen ja onnistunut näytös!

terveisin näytöstiimi


Kumppanit

OP Suur-Savo

Tukijat

    

Yhteistyöverkosto

Etelä-Savon Liikunta ry      Suomen voimisteluliitto   Piruetti logo ovaali     Gymnastica Sport